Det är inte lätt att rekommendera fordonslampor på dagens marknad. Det florerar hundratals produkter som slåss i samma prisklass från tusentals olika återförsäljare. Jag som varit jägare i över 20 år vet exakt vad jag behöver i min vardag därför tänkte jag rekommendera ett par olika märken som jag anser är väldigt prisvärda i respektive segment.

Vilka varumärken är bäst?

Detta är naturligtvis en ganska svår fråga att besvara då det faktiskt är lite mer komplext än att bara ge sken av att ett märke är det uppenbara valet för allt och alla. Men jag skulle upphöja ett fåtal märken som jag anser är bättre än genomsnittet och som faktiskt levererar ett resultatet som lever upp till ens förväntningar.

Xvision bjuder på fantastisk ljusbild med hög ljusstyrka

Xvision är utan tvekan en av de mest framstående aktörerna som inte bara ger sken av god prestanda utan faktiskt också levererar i slutändan. Lamporna utmärker sig med sin Genesis-serie som bjuder på lång kastlängd med förträfflig bra ljusbild. Lamporna är relativt billiga i förhållande till prestanda och vill du ha mer information om dess specifikationer så rekommenderar jag att du besöker Xvision.se som är deras officiella webbplats.

Övriga märken som också är värda att ta en närmare titt på

Förutom Genesis-serien så tycker jag även Oled One är mer än värd sina kronor, framförallt arbetsbelysningen som länge varit mycket populär i Sverige. Dom har under många år försökt kopiera tekniker från amerikanska lamptillverkaren Rigid som gjort sig kända för sin Hyperspot belysning. Jag personligen hade aldrig betalat så mycket för belysning även om dom troligtvis är marknadens bästa så är mellanskillnaden som krävs inte värd prislappen enligt mig.